ADU WASIS NEMBANG MACAPAT

Kangge ngregengaken Ambal Warsa Kamardikan Republik Indonesia kang kaping 73 tahun 2018 Pemerintah Desa Baturetno ngawontanaken kegiatan Adu Wasis ( Lomba ) Macapat , kanthi para peserta lomba kakung miwah putri ,enem ugi piyayi sepuh .

Facebook Comments

Jadi yang Pertama Berkomentar

Tinggalkan Balasan